Nieuws

Zonnig vooruitzicht!15 juli 2024

Elke week staan we te popelen om op vrijdag te rollen met de Skateparade. Helaas laat het weer ons dit jaar regelmatig in de steek.

Deze week ziet er veelbelovend uit! โ˜€๏ธ Grijp je kans om die skates uit de kast te halen en te genieten van een avond vol plezier en beweging. Wie zien we vrijdag op het Lucasbolwerk?

12 juli - No Go 12 juli 2024

Vanwege de grote kans op een nat wegdek is de skateparade vanavond afgelast. We vinden het heel jammer, maar veiligheid gaat voor. We hopen jullie bij de volgende editie weer te zien!

Rijden we vanavond? 12 juli 2024

Wat een pech dit seizoen! We hebben al meerdere edities moeten afgelasten vanwege de regen die steeds op vrijdag valt๐ŸŒง๏ธ. Ook vandaag is het weer raak. Maar we blijven hoopvol: "๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ป๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ." ๐ŸŒค๏ธ

We houden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten en hopen dat de buien op tijd verdwijnen, de straten opdrogen en wij vanavond gewoon kunnen gaan rollen. We nemen jullie graag mee over de gele brug en weer terug!

Houd onze pagina in de gaten voor de laatste updates. We doen er alles aan om jullie zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van ons definitieve besluit. Fingers crossed! ๐Ÿคž

Update; 5 juli afgelast5 juli 2024

update; helaas zijn de straten natter dan verwacht en vinden wij het onverantwoord om te gaan rijden. Volgende keer nieuwe kansen.

SLAM op de muziekwagen1 juli 2024

Na de teleurstelling van vorig jaar zijn ze helemaal klaar voor een spectaculaire herkansing: Anoรปl Hendriks en Marijn Oosterveen van SLAM zullen aanstaande vrijdag eindelijk hun opwachting maken op onze muziekwagen! ๐ŸŽถ๐Ÿ”ฅ Bereid je voor op een avond vol geweldige muziek, energie en gezelligheid.

๐Ÿ“… ๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ: 5 juli 2024
๐Ÿ•’ ๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: We vertrekken om stipt 20.00
๐Ÿ“ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Lucasbolwerk, Utrecht

Herkansing Oranjeskate28 juni 2024

De voorspellingen zien er fantastisch uit! ๐ŸŒค๏ธ Met een temperatuur van 22 graden en een heerlijk zonnetje is het perfect skateweer ๐Ÿ˜Ž.

En het wordt nog beter! We gaan nog steeds verder in het EK-voetbal, dus vandaag is de herkansing van de Oranjeskate! ๐ŸŸ โšฝ Of je nou een voetbalfan bent of niet, trek iets oranjes aan en skate met ons mee in onze geweldige oranje stoet!

Oranjeskate19 juni 2024

Het EK voetbal is begonnen en de eerste punten voor het Nederlands elftal zijn binnen! ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Aanstaande vrijdag wacht de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk. Daarom rijden wij aanstaande vrijdag de Oranjeskate! ๐Ÿงก๐Ÿ›ผ

Kom allemaal in je mooiste oranje outfit en skate met ons mee om onze jongens naar de overwinning te juichen!

Herkansing Regenboogskate7 juni 2024

De weersvooruitzichten voor vrijdagavond zijn eindelijk zonnig! ๐ŸŒž Goed nieuws voor de herkansing van de Regenboogskate ๐ŸŒˆ.

Extra skatetocht in Hilversum30 mei 2024

Heb jij zin in een extra skatetocht dit weekend? Wij wel! Aanstaande zaterdag zijn we als Utrecht Skateparade betrokken bij de organisatie van "Ringparade Hilversum 600".

Van 19:00 tot 20:00 uur rijden we een culturele ronde met verschillende vervoersmiddelen. Maar van 20:00 tot 22:00 uur rijden we een sportieve ronde speciaal voor skaters! Dit zal lijken op de #skateparade in Utrecht, maar dan in Hilversum!

Meer informatie een aanmelden via: hilversum100.nl.

Regenboog Skate28 mei 2024

Aanstaande vrijdag een speciale editie van de Utrecht Skate Parade!

In het kader van Utrecht Pride op zaterdag, organiseren we de Regenboog Skate. Dus trek je kleurrijkste outfit aan, versier je skates en skate samen met ons door Utrecht ๐ŸŒˆ.

24-05 No Go24 mei 2024

Met de regen die op de radar staat, verwachten we niet dat de straten droog zijn voordat wij eroverheen willen rollen. Daarnaast is ook vanavond nog veel regen voorspeld #codegeel. Geen andere optie dan de #skateparade van vanavond af te gelasten dus.

Hebben we morgen meer geluk!? 23 mei 2024

De weersvoorspellingen zien er momenteel nog niet heel zonnig uit, maar zoals we allemaal weten, is niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer! โ˜€๏ธ๐ŸŒฆ๏ธ

Blijf de updates volgen, we houden jullie op de hoogte! Let's hope for the best! ๐Ÿคž

17-05 No Go :(17 mei 2024

Kletsnatte straten en ook vanavond nog kans op druppels. We gaan helaas niet rijden vanavond. Volgende week nieuwe kansen, zien we jullie dan ook!?

Word jij ook vriend van de Skateparade?15 mei 2024

We hebben dit jaar gloednieuwe vrienden shirts! Kies voor een opvallend knal-roze of een stoer zwart shirt. Zo laat je aan iedereen zien dat jij de Skateparade een warm hart toedraagt.

Bij een donatie van minimaal 35 euro mag jij jezelf vriend van de Skateparade noemen en krijg je dit exclusieve Utrecht Skateparade sport-shirt cadeau. Dankzij deze donaties kunnen we het evenement nog professioneler, groter en aantrekkelijker maken. Als vriend help je ons dus bij het organiseren van dit fantastische evenement.

Meer informatie en doneren kan via onze doneerpagina. Ook geef je hier aan welk shirt jouw voorkeur heeft. We hebben al een aantal shirts op voorraad. Reageer dus snel, misschien rijd jij dan aanstaande vrijdag al in je vriendenshirt!

03-05 No Go :(3 mei 2024

Hoewel wij er helemaal klaar voor waren, lijkt de Nederlandse zomer nog niet helemaal op de hoogte van onze plannen. De kans op een nat wegdek is te groot vanavond, daarom gaan we vanavond niet rollen. Maar niet getreurd: volgende week nieuwe kansen en hopelijk beter weer!

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen!12 april 2024

Wie kan er ook niet wachten om z'n skates weer aan te trekken en heel Utrecht te doorkruisen? ๐Ÿ™Œ ๐ŸŒŸ

Het is bijna zover! Over exact 3 weken gaan we van start met de allereerste Skateparade van het seizoen. We zien je graag op:

๐Ÿ“… Datum: 3 mei 2024
๐Ÿ•— Tijd: 20.00 uur
๐Ÿ“ Locatie: Verzamelen op het Lucasbolwerk
๐Ÿ”„ en uiteraard alle vrijdagen daarna.

Dus, haal je skates uit de schuur, geef ze een check-up en zorg ervoor dat ze weer soepel rollen. Tag daarnaast je vrienden, buren en familieleden zodat zij ook op de hoogte zijn van ons nieuwe seizoen!