Sponsors

Autohopper

Zeilmakerij Waterland

Café De Potdeksel

Opslagman.nl

Winters Duurzame Klimaattechniek

maartenkoster.nl

BytePark

CoolSafety

Donaties / Vriend van de USP

Vriend van de Utrecht Skate Parade shirtWil je de USP steunen? Doe dan een donatie aan de Stichting Utrecht Skate Parade.

Vanaf een donatie van € 35 mag jij jezelf Vriend van de Utrecht Skate Parade noemen en krijg je een uniek t-shirt om dat te laten zien!

Nieuws

Oranjeskate19 juni 2024

Het EK voetbal is begonnen en de eerste punten voor het Nederlands elftal zijn binnen! ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Aanstaande vrijdag wacht de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk. Daarom rijden wij aanstaande vrijdag de Oranjeskate! ๐Ÿงก๐Ÿ›ผ

Kom allemaal in je mooiste oranje outfit en skate met ons mee om onze jongens naar de overwinning te juichen!

Herkansing Regenboogskate7 juni 2024

De weersvooruitzichten voor vrijdagavond zijn eindelijk zonnig! ๐ŸŒž Goed nieuws voor de herkansing van de... Lees verder

Extra skatetocht in Hilversum30 mei 2024

Heb jij zin in een extra skatetocht dit weekend? Wij wel! Aanstaande zaterdag zijn we... Lees verder

Regenboog Skate28 mei 2024

Aanstaande vrijdag een speciale editie van de Utrecht Skate Parade! In het kader van Utrecht... Lees verder


Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

Spelregels

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters!
Tijdens de tocht is het verboden om alcohol of drugs te nuttigen.
Lees de volledige spelregels